Dues destinacions turístiques de la província reben a FITUR un diploma en reconeixement pel seu treball en qualitat

En el marc de la Fira Internacional de Turisme d’Espanya (FITUR) 2012, els responsables de Turespaña i de la FEMP van celebrar un acte de lliurament de diplomes a les 28 destinacions turístiques de l’estat espanyol que han implantat el SICTED per primera vegada durant l’any 2011.

Dues destinacions de la província de Barcelona, Alt Penedès i Moianès, han rebut aquest diploma en reconeixement a l’esforç que suposa iniciar la implantació del SICTED, aconseguint que 31 empreses i serveis s’hagin distingit durant l’any 2011.

Tretze destinacions de la província de Barcelona van obtenir el seu distintiu de Compromís per a la qualitat turística SICTED el passat mes desembre de 2011, amb un total de 433 empreses i serveis distingits.

Actualment hi ha 132 destinacions a Espanya implantant el SICTED, amb un total de 4.237 empreses i serveis distingits (2011) , i a Catalunya es van distingir (l’any 2011) 497 empreses i serveis. Això suposa que a la província de Barcelona hi ha un 10.22% del total de distingits de l’estat espanyol i un 87.12% del total de distingits de Catalunya.

Catalunya és la tercera comunitat autònoma de l’Estat espanyol amb el nombre més alt de distintius SICTED (497, l’any 2011), per darrere d’Andalusia, que ocupa el primer lloc amb 539 distintius, i Euskadi, que ocupa el segon lloc amb un total de 510 distintius.

Felicitats a totes aquelles empreses i serveis que continuen treballant per a la qualitat turística i millorant la competitivitat de les destinacions de la província de Barcelona!

1
Grups de treball:
LABturisme