Èxit de públic al Jazzaldia 2011

Avui es tanca a Sant Sebastià la 46a edició del Festival Heineken Jazzaldia que durant 6 dies ha omplert de jazz els voltants del Kursaal.

La província de Barcelona ha estat enguany la destinació destacada dins de l'estand de Catalunya i hem pogut presentar la nostra oferta musical, gastronòmica i turística, amb un gran èxit de visitants, molts d'ells ja coneixedors dels atractius de la nostra província que venien a les carpes a trobar noves propostes per aquest estiu i tardor. De manera complementària s'han fet actes adreçats a premsa i a operadors.

La carpa gastronòmica, on era possible fer degustacions de 14 plats salats i dolços i tastar les 3 denominacions d'origen de vi i el cava ha estat també un èxit de públic, allargant-se fins a la matinada.

Per segon cop al 2011 la Delegació de Turisme ha realitzat una acció adreçada a públic final i hem pogut detectar la seva efectivitat.