IV JORNADES TARDOR DEL FRICANDÓ A MATARÓ I EL MARESME

Públic al qual s'adreça: 
AL PÚBLIC EN GENERAL
dimecres
02
16:45h
Novembre 2016
Data de finalització: dimecres, 30/11/2016 - 16:45

Avui 2 de novembre es dona el tret de sortida a  les” IV Jornades Tardor del Fricandó”  a  Mataró i el Maresme, organitzades pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme,  les quals es perllogaran fins el 30 de novembre. Aquestes jornades es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i   la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme i Catalunya 2016 de la regió Europea de la Gastronomia.  L’origen d’aquesta  recepta és medieval i tal com la coneixem avui dia apareix escrita per primera vegada a principis del segle XVIII, aquest és un plat de cuina catalana, i sempre s’ha mantingut a la carta de molts restaurants de la Comarca, des de  Gremi volem potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició dins la nostra Comarca,  i  alhora  atraure visitants d’altres Comarques per tal de  potenciar-lo.  Els restaurants participants oferiran  el plat de Fricandó dins el menú o bé a la carta. Els restaurants que participen aquest any són els següents: Arenys de Mar (El Quiñon), Argentona (La Fonda del Casal), Canet de Mar (El Parador de Canet), Mataró (Can Bruguera, Caminetto, El Mundial, Iluro, Juca, L’Harmonia, La Girella,  La Nova Rosaleda, Nuus-Hotel Atenea Port de Mataró i  Vilassar de Dalt (El Racó de Can Feliu), essent un total de 13 restaurants.

1
Grups de treball:
Hotels